مشاوره حقوقی رایگان - تهمت

با سلام از یکی از کسبه محل شاکی شدم بخاطر سلب آسایش اون هم متقابلا از بنده شاکی شده به دروغ که فحاشی و توهین کردم دو نفر از کارگرهاش رو هم بعنوان شاهد معرفی کردم چجوری میتونم ثابت کنم که بیگناهم و اگر خدای ناکرده گناهکار شناخته شدم چی میشه و باید چیکار کنم لطفا راهنماییم کنید. اجرکم علی الله

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام شهود چون مخدوم وی هستند می توانید جرح کنید در صورت محکومیت حق اعتراض دارید و اگر امکان رضایت متقابل وجود دارد هم توصیه به گذشت می شود موفق باشید