مشاوره حقوقی رایگان - پراخت مابه التفاوت حقوق بازنشستگی وجریمه بابت محاسبه آن

باسلام اینجانب در تاریخ دیماه سال 92 بازنشست شدم. با پنج سال آخر در سال 96 به دیوان عدالت دادخواست جهت احقاق حق خود بابت دو سال آخر حقوق ارسال کردم و در سال 97 حکم به نفع من صادر شد تامین اجتماع قبول به محاسبه مجدد کرد حکم بازنشستگی هر سال آن ابلاغ گردید در حکم هم در محاسبه پایه حقوق اشتباه کردن و هم سوابق بیمه که هر دو مورد اصلاح گردید. سوال این است
1- آیا مابه التفاوت این سالها را محاسبه میکنند؟
2- آیا میتوانم ادعای خسارت بابت محاسبه خطا را از تامین اجتماعی در این سالها
را داشته باشم
3-طبق چه ماده قانونی میتوانم استناد کنم ... با تشکر از راهنمایی شما بزرگواران ص. از اصفهان

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام 1- بله در صورتیکه اشتباها محاسباتی شده باشد مجددا محاسبه خواهد شد 2- خیر