مشاوره حقوقی رایگان - چک برگشتی

من نگهبان یک شرکتم. حسابدار شرکت یه چک بهم داده گفته اینو برگشت بزن اسم مشخصات خودتم پشت چک بنویس که تو خرجش کردی بردم برگشت بزنم پست بانک گفت نزن فردا مبلغ چک میوفته گردن نظر شما چیه ؟

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام شما دارنده محسوب میشوید و از مزایای دارنده چک استفاده خواهید کرد .مشکل دیگری قاعدتا بوجود نمی آید مگر در صورت مشکل دار بودن تحصیل چک مانند سرقت و .....