مشاوره حقوقی رایگان - استرداد هزینه های ازدواج

سلام من در دوران عقد میخوام طلاق بگیرم حالا فقط باید طلا ها رو پس بدم یا هزینه های متفرقه لباس و عطر و لوازم شخصی و هزینه پذیرایی رو هم باید بدم ؟

پاسخ ها :

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام... اگر‌ از جمله اموال مصرف ناشدنی و قابل بقا باشند، تنها این دسته قابل استرداد است لیکن کالاهای مصرفی چون عطر و... قانونا قابلیت استرداد ندارد مگر خلاف آن توافق شود

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام وفق قانون در دوران نامزدی هدایا و .... برگشت میشه . البته در صورت توافقی بودن طلاق بسته به توافق و در صورت یک طرفه بودن بسته به حکم دادگاه

محمد كريمي

جناب آقای محمد كريمي:

سلام ، اگه عقد نموده اید خیر ، نیازی به اینکه اموال رو پس بدین نیست ، استرداد هدایا فقط مختص دوران نامزدی و قبل از عقد است . حتی در دوران نامزدی هدایای مصرف شدنی مثل عطر و ... قابل استرداد نیست . اگه باکره هستید میتونید با توجه به حق
حبس ، اموال دریافتی را از مهریه کم کنید . البته این نکته حائز اهمیت است که حق طلاق پس از عقد با مرد است و فقط میتونید با توجه به شرایط مقرر در قانون و یا طلاق توافقی از هم جدا بشید