مشاوره حقوقی رایگان - استرداد هدایایی عقد

با سلام و خسته نباشید. بعد از جدایی از نامزدم دادخواستی با این عنوان برایم آمده که هدایای عقد را باز نگردانده ام و یک سری فاکتور سرویس عروسی فاکتور حلقه و فاکتور آیینه و شمعدان و غیره ضمیمه دادخواست کرده که ‌گفته که در نزد من است و باید عین آنها را بازگردانم، درست است که ما آن زمان به اتفاق هم سرویس عروسی وآیینه وشمعدان گرفتیم ولی هیچ‌کدام را به من ندادن ‌نزد خودشان نگاه داشتن تا روز عروسی و یک سری کادو به من سر سفره عقد داده شده بود که قبل از جدایی آنها را بازگرداندم ،حالا با دو عدد شاهد از نزدیکان خود وارایه فاکتور در دادگاه بنده رو محکوم کرده در حالی که هیچ کدام از آنها در نزد من نیست حالا من چگونه این ادعای خودم را ثابت کنم ؟لطفا راهنمایی کنید بنده واقعا عاجز مانده ام

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

راه دفاع از حقوق شما وجود دارد
حتما با یک وکیل متخصص مشورت نمایید
هر مدعی باید بتواند ادعای خود را اثبات نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید در مهلت قانونی تجدیدنظر خواهی کنید و اگر حکم قطعی شده باشد کاری نمیشه کرد و رای اجرا می شود.