مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و شتم

با درود
سال 94 پرونده پزشکی قانونی از همسرم دارم که نهایتا ایشون به قاضی تعهد دادند و من رضایت دادم متاسفانه مجددا در زمستان 98 تکرار شد و دوباره پزشکی قانونی و شکایت، هنوز رای نهایی صادر نشده، مهریه را هم اجرا گذاشتم ، بدون پرداخت هیچ نفقه ای ، دو فرزند 18 و 12 ساله دارم، سوال من این است آیا با توجه به این سابقه تقاضای طلاق من به دلیل عسر و حرج پذیرفته میشود؟
سپاسگزارم

پاسخ ها :

شاهرخ صحرائی

جناب آقای شاهرخ صحرائی :

سلام ، باید در دو مرحله تقاضای نفقه کرده و همسر شما پرداخت نکرده باشه که دعوی عسر و حرج شما قبول بشه

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام برخی سوالات لازم است پاسخ داده شود. ایا جدا زندگی میکنید ؟ آیا پرونده قبلی به لحاظ رضایت منتهی به مختومه شدن گردید ؟ و غیره با این اوصاف احتمال 50 -50 برای طلاق هست