مشاوره حقوقی رایگان - قول نامه دستی ماشین

سلام حدود 10 روز پیش ماشینی رو تو ... اگهی کردیم که به صورت لیزینگ خریداری کرده بودیم . شخص اومد و بیعانه داد اما برمه قولنامه دستی که نوشت رو من امضا نکردم ( وکالت ماشین به نام هستش ) اون اقا توی یک برگ نوشت و برگه ای به ما نداد . الان ماشین برای اقساطش به مشکل خورده ما نمیتونیم بفروشیم. این اقا هم میگه ماشین مال منه و طبق قول نامه باید تحویل بدید .
همسرم فقط زیر اون برگه رو به عنوان شاهد امضا کرد و در پایان چون به نتیجه نرسیدیم من امضا نکردم . الان رفته شکایت کرده . ما چیکار میتونیم انجام بدیم ؟

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام با عدم امضا یعنی مالکیت خودرو منتقل نشده و شکایتش منتهی به نتیجه نمیشود .

شاهرخ صحرائی

جناب آقای شاهرخ صحرائی :

سلام اگر شاهد دارید که معامله سر نگرفته در ابتدا برای طرف مقابل اظهار نامه بفرستید