مشاوره حقوقی رایگان - ابطال سند

سلام وقت بخیر
بنده در سال 97 یه منزل مسکونی خریداری کردم بعد از چند ماه برای گرفتن وام مسکن جانبازی پدرم به اسم ایشان منتقل کردم هم در بنگاه قولنامه کد رهگیری داره هم در دفتر ثبت اسناد ثبت شده ولی هیچ گونه پولی بابت این سند یا خرید منزل بین من و پدرم رد و بدل نشده و بنگاه دار نیز از صوری بودن معامله ما باخبر بود و حتی شاهد هم دارم که این معامله به صورت صوری بوده است . ولی به علت اعتماد بنده به پدر و خانواده ام هیچ گونه تعهد یا قراردادی بین ما نوشته نشده پدرم همون ابتدا اعلام کرد که سند خونه رو بعد از یکسال با جایگزین کردن سند خونه خودش پس می دهد اما در سال 98 بر اثر اختلاف مالی من و برادرم، پدرم به همراه برادرم تهدید کردند که سند را پس نمی دهند و می گویند که خونه را خریده اند . با این اوصاف چگونه می توانم سند را ابطال و باز پس بگیرم؟
ممنون

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام دادخواست حقوقی با مشاوره با وکیل مجرب بدهید نتیجه خواهید گرفت