مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از پیمانکار سازنده ساختمان بابت مشکلات در سیم کشی

با سلام
من به تازگی در تهران یک واحد مسکونی خریداری نموده ام و در زمانی که برای تعویض و نصب دستگاه الکترونیکی برقکار آورده بودم متوجه شدیم که تمام سیم کشی مشکل جابجایی فاز و نول دارد و بعلت برقدار بودن همیشگی حتی پس از خاموش کردن فیوز خطر جانی برای اهالی دارد.
ساختمان حدود 8 سال از ساختش میگذرد.
از چه کسی و چگونه باید شکایت کنم و نتیجه این شکایت چه خواهد شد؟

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام با شکایت کیفری از پیمانکار و برقکار و مهندس ناظر به نتیجه خواهید رسید