مشاوره حقوقی رایگان - تخریب شخصیت و تصرف ارث

با سلام
از دوستان خواهشمندم به بنده حقیر نسبت به حل بهتر موضوع کمک کنتد:
1.خانوادم فوق العاده شدید در زندگیم دخالت کردند تا جایی زنم فکر میکنه من روانی هستم
2.در پی هدف هایشان از شهریور 97بلاهایی که سرم آوردند خلاصه میگم
1.با دستبند و کتک توسط 7 نفر مرا به کمپ انداختند با اینکه یک هفته قبلش مصرانه گفتم اول آزمایش بعدا اقدام گوش نکردند یک ماه در کمپ بی دلیل حبس بودم
2. اثاث خونمو از تهران به شهرستان آوردند بدون اطلاع همش شکست
3. تو ارث پدریم خواهران نشستن و من تک پسر با دوتا بچه آواره ام
4. پول نمیدن به من میگن سفیهی در صورتی که بهترین قرارداد اجاره ارث پدریم بستم که قرار بود 1200بدن ولی 3500بستم و الان 4800 اجاره میگیرن
سهم من حدودا 1600میشه 900میدن

5.زندگیم سخت شدیدا
6.مادر قهر کرد تن تن استادو از خونه برده بود خونه خواهرم دو ماه برگشت بی سند و کل اسناد در طی آتش سوزی خانه خواهرم سوخت
تمام ارث پدریم قولنانه ای بود که سوخت
7. مادرم زنم و فراری داد که برو این روانی امنیت جانی نداری زمانی که از کار اومده خسته و خواب بودم

8.هیچکدوم دو نتوانستن ثابت کنن ولی در فرار زنم تمام فامیل زنم اومدم وسط قضیه

9. اوناهم میخان زنم و نجات بدهند
10. دو تا ارشد زبان و روان شناسی دارم سه سال قهرمان بوکس ایران نوازنده و شاگرد استاد ... بود و ضریب هوشی 130دادم طبق تست های مختلفی که دادم

11. الان زنم برای سومین سال متوالی شکایت طلاق داده به دلایل واهی عسر و حرج و سو معاشرت و اعتیاد
تست رفتم هر سه سال منفی
12. از بستگان خانم فایل مکالمه مبنی بر وا دا کردن من به جنون برای سو استفاده دارم
13. الان در حال حاضر خانمم سه ماه رفته و منو دو پسرم زیر 7سال تنهاییم
14. شاهد آورده بود برای دلایل شکست خورد
15. ارثم تقسیم نشده ام یک زمین کشاورزی که مایحتاج زندگی مان بود توقیف و همچنین خودرویی که قرار بود به سفارش خانم بفروشم و سرمایه کنم تا شغلم را کنم توقیف
و الان این دو را بگیره برای مهریه من باید هوا بخورم با بچه هام

16. الان من یک تومان پول ندارم نه وکیل بگیرم نهادینه دادخواست بدم
17.تک پسرم سه خواهر کوچک دارم حداقل ارثم دو میلیارد ولی دریغ از یک تومان پول
18طی شکایات کیفری که داشتم برای تبرئه خودشان منو خراب کردند
از طرف دیگر در داد کاه طلاق استعلام شکایت های کیفری منو خواستن

الان زنم مجرم صدور گواهی خلاف واقع نشر اکاذیب و تبانی
دایبیش مجرم تبانی مالی
مادرش مجرم به موجب 699
خانواده من خیانت در امانت خواهرام
شرکت در نزاع یک طرفه 8نفر به یک نفر علیه من
جعل قولنامه که همرو زدن به نام مامان
جعل وکالتنامه که من امضا دادم دخل و تصرف ارثم ممنوع
تو شهر یک قطره ابرو ندارم که هیچ
از رفتگر های شهرداری و ماموران نیروی انتظامی داوطلبانه برای شهادت به فلک زدگی من حاضر هست

الان من چه کار کنم با کلی پرونده منع تقریب خورده

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام با مراجعه به کانون وکلای شهر خود تقاضای وکیل معاضدتی کنید تا بصورت رایگان حل مشکل نمایند