مشاوره حقوقی رایگان - فروش لوازم برقی از طرف کارمند اداره برق

با سلام.
باتوجه به اینکه اینجانب کارمند اداره برق هستم و با در نظر گرفتن شرایط کنونی بازار یک سری لوازم برقی خریداری کردم و اگه مشترک یا ارباب رجوع با تشخیص اداره نیاز به خرید داشته باشد میتوانم بعنوان کارمند لوازم خودم را به مشترک بفروشم یا این قضیه جرم محسوب میشود

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام منظورتان از یک سری لوازم برقیچیست ؟ آیا فیوز و کنتور و فلان است ؟ که توصیه اکید میشود انجام ندهید