مشاوره حقوقی رایگان - تصادف در تغییر لاین

سلام من در خیابانی دو لاینه بودم که من در لاین راست بودم و یه ماشین دیگه هم در لاین چپ و کلا هر دو لاین ترافیک بود ولی لاین راست ترافیکش سبک تر بود منم با تغیر جهت به لاین چپ در حالی که بیشتر از نصف ماشینم به لاین چپ رفته بود ولی یا ماشین پراید که در لاین چپ بود سپر جلو راستش با سپر عقب چپم برخورد کرد گفتم ببینم مقصر کیه؟

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام نظریه افسر کاردان فنی راهگشاست در صورتیکه مورد قبول طرفین نباشد میتوانند با اعتراض ظرف مهلت مقرر و واریز هزینه هیئت کارشناسی به هیئت ارجاع شود.