مشاوره حقوقی رایگان - برگشت به کار

با سلام اینجانب به مدت 14 سال در یک شرکت مشغول بکار بوده ام و بعد از این مدت بدون دلیل دو ماه قبل از اتمام قرارداد تعلیق از کار شده ام و در طول این مدت تمام وسایل شخصی من را از اتاقم بدون اطلاع من تخلیه کرده اند و برای تحویل و تسویه رفتم وسایل تحویلی شرکت و وسایل شخصی مفقود شده است و وزارت کار شکایت کردم که گفتند به پلیس 110 و دادگستری شکایت کنم مگر در حیطه وظایف وزارت کار نمی باشه در ضمن همکارا های من برای بازنشستگی برای گرفتن سنوات سالی دو ماه گرفتند ولی شرکت به من سالی یک ماه می خواد بدهد

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام در مورد مفقودی و سرقت دادسرا صالح به رسیدگی است در مورد میزان حقوق و سنوات و غیره اداره کار