مشاوره حقوقی رایگان - گزارش اصلاحی

سلام بنده حدود 5 سال پیش در شورا حل اختلاف گزارش اصلاحیه تنظیم شد که تو یک ماه در قبال مبلغ 4 میلیون بگیرم سند بزنم به نام خریدار در صورتی که شورا میدانست سند به نام بنده نیست حال بنده محکوم شدم به جرم عمل نکردن به تعهد درصورتی که بنده به تعهد عمل کردم از دفترخانه نامه آوردم به دادگاه که خریدار نیامده مقصره و مبلغ 4 میلیون پرداخت نکرده خود شورا هم در جریانن ولی قاضی محترم میگه شما باید سند میزدید بنده چه خاکی بریزم سرم

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام .دادخواست ابطال گزارش اصلاحی بخاطر غیرقانونی بودن آن را تقدیم دادگاه نمایید.