مشاوره حقوقی رایگان - جهیزیه

با سلام، بنده جهازم را قانونی و با مأمور آوردم و سه قلم لباسشویی و گاز فر دار و ال ای دی را هم که همسرم خریده بود، آوردم. ایشان ده قلم از جهاز من را برده بودند. موقعی که با مأمور رفتم وسایلم نبود. حالا همسرم حکم قطعی سه قلم را با فاکتور گرفته. مگر نه این که شیربها برای زن است؟ حال می‌توانم سه قلم را برای مهریه توقیف کنم؟ مهریه ام هم از طریق ثبت است. ثبت، نامه توقیف یه قلم را نمی‌دهد؟ یا بگویم فروختم و وجهش را از ثبت توقیف کنم؟ چون مادرم امین اموال شده است. چه کار کنم که این وسایل را ندهم ؟درضمن ده قلمم را چه طور پس بگیرم یا وجهش را مطالبه کنم؟

پاسخ ها :

پريسا  بهشادي

پريسا بهشادي :

مهریه ارتباطی به جهیزیه ندارد .
لوازمش را اگر ثابت کرده باید تحویل بدهید ..ارتباطی به شیر بها ندارد