مشاوره حقوقی رایگان - اتهام دزدی

با عرض سلام
من تقریبا به مدت 2 سال در مغازه‌ی بوتیک دو نفر کار می‌کردم که مغازه سه عدد کلید داشته و هرکدم از ما یک کلید داشته. هر روز، اکثر اوقات یکی از این دو صاحب مغازه در مغازه بوده و خیلی از اوقات هم من برای رفع مشکلات زندگی و گرفتاری به سر کار نمی‌رفتم و خودشان در مغازه بودند. (تقریبا پاره وقت) بعد از دو سال به من اتهام دزدی زده اند؛ و شکایت کرده اند. در مرحله ی (اول) بازپرسی، تبرئه شدم. اعلام کردم که تعداد زیادی شاهد دارم که شبانه ساعت 12 خودشان به مغازه رفته، بدون اطلاع دادن به همدیگر و آن‌ها اعتراض زده و پرونده به شعبه ای دیگر موکول شده و قاضی درخواست مواجهه حضوری داده. درخواست حضور شاهدهایی که در مرحله ی اول اعلام کرده بودم را دادم. میخواستم بدونم که حضور شاهدان به پرونده خاتمه میدهد؟

پاسخ ها :

یک وکیل

ممكنه قاضي تحقيق ديگري را لازم تشخيص دهد
در اينجا هوشياري و صداقت شهود در سرانجام پرونده خيلي تعيين كننده س

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام بسته به اظهارات شهود ممکن است پرونده ادامه یا خامه یابد . مثلا اگر شاهدی شما را در حین سرقت دیده باشد و شهادت دهد که پرونده مختومه نمیشود