مشاوره حقوقی رایگان - تهمت سرقت تعزیری

سلام خسته نباشید من خواهرم با شوهرش در مغازه با هم درگیر شدن حرف بهم زدن بعد برادرم که از سرکار میاد پس میبینه خواهرم هست در مغازه شوهرش داره بد بیراه بهش میگه بعد برادر منم که رفت ببینه چه خبره اصلا واسه دعوا نرفته بود برادرم رفته بود خواهرم بیاره خونه آخه خواهرم اون موقع قهر کرده بود خونه ما بود بچش گفته بود منو ببر پیش بابام باد کنک بخره که هر چی بهش گفت من با بابات قهر هستم اصلا ول‌کن نبود تا به زور بردش این اتفاق افتاد وقتی برادرم رفت جلو داماد ما یه قمه برداشت حمله ور شد واسه برادرم اونم ازش گرفتش پرتش داد تو همون لحظه پلیس در حال گشت میاد دوتای رو میبره پاسگاه بعد که من جریان شنیدم رفتم در مغازش ببندم کسی چیزی نبره دنبال کلید گشتم نبود تا اینکه کیف پولش رو میز بود من دست نزدم یکی برداشت‌ کیف که آمده بود تماشا خواهرم ازش گرفتش آوردش خونه بعد تهمت به برادرم زد گفت این کیفمو برده از برادرم رفت دادگاه دوربین شهود خواست که نداشت بعد از چند ماه خواهرم مهرشو گذاشت اجرا آمد شکایت من کرد گفت تو کیف منو بردی گفتم قسم بخور من بردم گفت نمی‌خورم ولی تو باعث شدی کیف من ببرن گفتم کیف تو همش هشتصد هزار تومان توش بود که همون روز که برادرم آزاد شد شبش سه نفر از فامیل خودشون آمدن بردنش زنش هم بردن سر زندگی ولی الان من 6ماه زندان آمد برام بهم گفت من دنبال دادگاه نمیرم دیگه زنم آمد پس واسه همین کردم تا رضایت بدین ما دادیم ولی سال 1399 6 ماه زندان آمد ولی 1400 یه ابلاغيه آمده نوشته به دلیل اجرای حکم پرونده مختومه شده پس از برگ شماری از آمار شعبه کسر می‌گردد خواستم بدونم یعنی دیگه من زندان نمیرم تموم شده کارتم مسدود شده اگه واسه آزادی کارت برم ایا بازداشت نمیشم این جریان ما با دامادمون بود خدای همش راست گفتم حالا من آزادم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

سوالتان نیازمند بررسی بیشتر و گفتگو متقابل است تا اظهار نظر دقیقی به توان کرد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
باید دادنامه را ارسال کنید تا بررسی شود . تماس بگیرید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

مسائل ملکی باید توسط وکیل متخصص ملک بررسی و پیگیری شود چرا که موارد کاملا تخصصی است اگر اشتباهی هرچند کوچک رخ دهند ممکن است کل پرونده را تحت تاثیر قرار دهد برای همین رویت اسناد و مدارک در مرحله اول حائز اهمیت است.