مشاوره حقوقی رایگان - تکلیف قانونی حقوق و مستمری همسر فوت شده چیست

با سلام
همسر 52 ساله ام (زن) با 25 سال سابقه خدمت در علوم پزشکی و تحت پوشش بیمه درمانی و در حال خدمت چند ماه است که فوت نموده است ، اینجانب مردی 62 ساله بعنوان وارث ایشان نیز در همان بیمه درمانی تحت پوشش ایشان بودم و کارمند دولت نیز نیستم ، آیا حقوق و مستمری ایشان اکنون به من تعلق میگیرد؟ ، لطفا مفاد قانونی برای پیگیری این موضوع را راهنمایی فرمایید . متشکرم

پاسخ ها :

جواد زارعی

جناب آقای جواد زارعی:

اگر تنها وارث شماهستید میتونید به اداره محل خدمت وبیمه مربوطه برای انجام روند اداری تشریف ببرید

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام مستمری به وراث قانونی در حد اجازه قانون تعلق میگیرد با تقدیم تقاضا نامه ای متقاضی واریز مستمری به حساب وراث شوید