مشاوره حقوقی رایگان - بازنشستگی شوهر از بیمه فرش بافی همسر

سلام. مادرم 9 سال بیمه فرش بافی ریخته و و سن 53 فوت کرد و پدرم الان 71 سالشه بدون بیمه و ... آیا می تونه از بیمه همسر استفاده کنه و مستمری بگیره و ضمنا موقع حیات مادرم پدرم تحت تکفل مادرم نبوده ممنونم که پاسخ بدین

پاسخ ها :

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام طبق قانون بیمه، اگر بیمه شده ای ظرف مدت دهسال اخر عمرش یکسال از حق بیمه کاررا پرداخت و لااقل 90 روزاز بیمه را طی سال اخر عمر خود پرداخت کرده باشد، ورثه اش میتوانند از حق بیمه اش استفاده کنند و‌مشکلی نیست

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام جهت اطمینان به تامین اجتماعی مربوطه مراجعه کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بعد از فوت مادر ، مستمری مادر به پدر تعلق خواهد گرفت

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله میتونند برای دریافت مستمری اقدام کنند