مشاوره حقوقی رایگان - چطور نفقه رو با توجه به نداشتن حق حبس گرفت

سلام خسته نباشید، من و همسرم یک ساله عقدیم و حدود پنج ماه با هم بودیم و اما اختلاف داریم و حتی مشاوره رفتیم ایشون وسواس فکری دارن من خیلی تلاش کردم درست بشه اما خودش نخواست و به جا اینکه بیاد مشکلاتو باهم حل کنیم رفت به همه گفت و حتی رفته به دوستامم گفته و ابرومو برده، و خیلی هم دروغ میگه، من نفقه مو گذاشتم اجرا تازگی دادگاه رفتیم ولی ایشون تو دادگاه به دروغ گفت من بیست روز با ایشون بودم و عدم تمکین داد ، با توجه به اینکه من دوشیزه نیستم چطور میتونم نفقه بگیرم از ایشون و هم چنین مهریه مو یه مقدار شو بگیرم و طلاق بگیرم، ایشون تو دادگاه میگفت من میخوام باهاش زندگی کنم اما دروغ میگفت چون فقط میخواد مهریه نده این کارارو میکنه و داره همه جا میره آبروی منو میبره لطفا راهنماییم کنید ممنون

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام در صورت عدم تمکین ناشزه خواهید شد و حقوق مالی بجز نفقه از شما سلب خواهد شد . ولی مهریه در هر حال حق شما محسوب میشود اگر اموالی داشته باشد توقیف در غیر اینصورت با تقسیط میتوانید وفق رای دادگاه اخذ مهریه نمایید

یک وکیل

چون دوشيزه نيستيد براي اينكه نفقه بشما تعلق بگيرد بايد تمكين داشته باشيد
طلاق به در خواست زوجه مستلزم اين است كه مدارك لازم براي اثبات اكراه يا عسر و خرج داشته باشيد والا تقاضاي شما رد مي شود