مشاوره حقوقی رایگان - مالک و مستاجر

من یه واحد 45 متری دارم اون رو اجاره داده بودم مستاجرم ول کرد رفت بدون پرداخت کرایه رفتم درخواست حکم تخلیه دادم و 2 تومن پول پیش را تحویل دادم وسایلش لیست شد و خانه خارج شده الان یک سال که از خالی کردی خانه میگذره من برجی 700 دارم پرداخت میکنم که وسایل خانم رو نگه دارم دیگر توان پرداخت ندارم چطور میتونم درخواست مزایده کنم که هم کرایمو هم پول پیش رو دریافت کنم چون این مستاجر قید وسایلشو زده چون نه خودش نه کس و کارش دنبالشو میگرن حالا لطف کنید منو راهنمایی کنید

پاسخ ها :

یک وکیل

از طريق دادگاه

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام برای اجور معوقه و پرداختی هاتون دادخواست بدین همون اموال رو معرفی کنین برا اجرا تا به فروش بره یا به قیمت کارشناسی خودتون بردارین تا هزینه ای دیگر تحمل نکنید

جواد زارعی

جناب آقای جواد زارعی:

اول شما باید دادخواست مطالبه اجور معوقه وقبوض پرداخت نشده رو بدید به همین استناد اون پول پیش که قبلا به دادگاه دادید رو توقیف کنید واگر کفاف طلب شمارو نداد درخواست توقیف و فروش اموال مستاجر رو بدید ووقتی حکم قطعی صادر شد هم پول پیش رو بگیرید هم اموالش رو به فروش بزارید تا مطالباتتون وصول بشه.
(جوادزارعی وکیل پایه یک دادگستری 09122219001 با حق المشاوره کمتر )