مشاوره حقوقی رایگان - نفقه زوجه

با سلام و وقت بخیر حضور جنابعالی بنده در فروردین سال 96 زندگی مشترک خود را آغاز نمودم و در 20 دی سال 98 به دلیل اذیت ها و توهین و بیرون انداختن های همسرم به منزل پدری ام بازگشتم و در این مدت نفقه ای از همسرم دریافت نکردم و حتی هزینه های دوران بارداری ام را از پدر خود و با دفترچه بیمه ایشان سپری می نمودم. آیا می توانم نفقه این دوران را از همسرم مطالبه نمایم ؟ چگونه بایستی طلب نمایم و چه درخواستی بدهم ؟ باسپاس از راهنمایی شما

پاسخ ها :

پرسشگر :

سلام وقت بخیر اگر این دادخواست را ارائه دهم ، در دادگاه بایستی خودم عدم دریافت نفقه را به اثبات برسانم ؟ در این صورت همان برگه هایی که از سازمان بیمه دریافت نموده ام و شهادت خانواده ام کفایت می کند؟ با کمال تشکر و احترام از پاسخگویی شما

مطالبه نفقه گذشته نفقه معوقه نفقه زوجه نفقه