مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

سلام علیکم، بنده سال گذشته مبلغ دویست میلیون تومان به کسی دادم تا با اون کار کنه و قرار بود سر سال با سودش به من بر گردونه، این پولو من در ازای سفته با همون مقدار پول به این فرد دادم و متاسفانه قراردادی روی کاغذ ننوشتم، بعد از گذشت قریب به دوسال این فرد ادعای ورشکستگی نمیکنه اما حاضر نیست پول منو، حتی اصل پولو بده برای شکایت با عنوان کلاهبرداری من به دادگاه چقدر باید بپردازم؟؟؟

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام هزینه تقدیم شکایت در سال 97برای هر مورد اتهام و هر متهم مبلغ 100000 ریال می باشد البته به نظر می رسد موضوع شما از مصادیق کلاهبرداری نباشد