مشاوره حقوقی رایگان - تامین خواسته

با سلام و خسته نباشید ضمانت شخصی بودم قسط وام نمی داد سفته هایش را به اجرا گذاشتم حساب هایش را بستم باز یک نفر دیگه امد ضامنش شد و باز سفته داد و حسابش را آزاد کردم و قرار بود حساب که آزاد شد طلب من را بدهد ولی نداد حسابش را آزاد کرد حالا من باید چکار کنم سفته ضامن دوم را به اجرا بگذارم سفته ها امضا و اثر انگشت دارند ده میلیون تو حسابش بود این آقا آزادش کرد ضمانت کل وام شد. لطفا راهنمایی کنید. متشکرم

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام خود کرده را تدبیر نیست دو باره باید سفته ها را به اجرا بگذارید و یا اگر با بت ضمانت وجهی پرداخت کرده اید دادخواست مطالبه وجه را بدهید