مشاوره حقوقی رایگان - دادگاه تجديد نظر اعسار فروش مال غير

با عرض سلام و ادب
بنده در در سال ٩٤ محكوم به فروش مال غير گرديدم و از سال ٩٣ در زندان ميباشم و در عين حال محكوم به رد عين واحد گرديده ام كه واحدها تحويل گرديد و بنده اكنون مبلغ هفتصد و چهل ميليون تومان رد مال كيفری و ده سال و نيم حبس و هفتصد چهل ميليون تومان جزای نقدی محكوم گرديده ام كه در دادگاه بدوی اعسار بنده پذيرفته شد و اكنون تمام شكات بنده اعتراض و پرونده به محاكم تجديد نظر ارجاع داده شد ؛ آيا امكان رد اعسار بنده وجود دارد لطفا راهنمايي كنيد ممنون

پاسخ ها :

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام. در مرحله تجدیدنظر امکان نقض دادنامه بستگی به ادله ارائه شده توسط شما و تجدیدنظرخواه دارد، در صورتی که اموالی نداشته باشید معمولا رای تایید میشود.