مشاوره حقوقی رایگان - صلح عمری

سلام. بنده صاحب 2 فرزند 19 و 15 ساله هستم و میخواهم منزل مسکونیم را به ایشان صلح کنم که پس از فوتم به ایشان برسد. البته نمیخواهم خودشان بدانند. ضمنا میخواهم اختیار کامل منزل چه فروش و چه غیره فقط در اختیار خودم باشد و ایشان اختیار فروش و غیره تا مرگم نداشته و توان خلع ید هم نداشته باشند.
آیا میتوانم سند را کامل بنام ایشان بزنم و در سند قید شود.
لطفا راهنمایی فرمایید. متشکرم

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.بله می توانید سندرابنام فرزندان انتقال دهید وبرای خود منافع مادام العمردرنظربگیرید ولی برای اینکه بعدها دجارمشکل نشوید1-برای خودحق فسخ مادام.العمربگذارید2-بنویسید که فرزندان تا من زنده هستم. حق اتتقال به دیگری را ندارند