مشاوره حقوقی رایگان - امتناع از ارائه اصل تقسیم نامه

سلام
9 نفر برادر و خواهر هستیم که زمینهای کشاورزی پدرم را بعد از فوتش با تقسیم نامه عادی تقسیم و اثر انگشت کرده ایم بعد از گذشت چند سال می خواهیم سهم خود را بفروشیم اما برادرم اصل تقسیم نامه را که کپی آن را داریم به ما نمی دهد تا برابر اصل کنیم چکار کنیم؟

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام ازدوطریق می توانید اقدام کنید1-اثبات مالکیت بطرفیت کلیه ورثه تقدیم دادگاه کنید2-احرازتقسیم ماترک مورث,که باید بطرفیت تمامی وراث تقدیم دادگاه نمایید.