مشاوره حقوقی رایگان - بیع نامه جعلی

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت اساتید محترم.
اگر شخصی برای دفاع از اتهام وارده، بیع نامه‌ی جعلی ارائه بده و پس از ادعای جعلی بودن آن توسط شاکی بیع نامه کارشناسی بشه و جعلی بودنش ثابت بشه. چه محکومیتی برای مشتکی عنه صادر خواهد شد؟
آیا زندان هم دارد و اگر زندان دارد آیا مشتکی عنه میتواند آن را بخرد و یا دادگاه آن را به پول یا جریمه تبدیل کند؟
ممنون میشم اگر سریع پاسخ داده بشه.
با تشکر فراوان

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

بله اتهام جعل و استفاده از سند مجعول نیز به اتهامات شما افزوده می شود . مجازات جعل حبس از 6 ماه تا 3 سال و تا 18 میلیون ریال جزای نقدی است که تبدیل آنها بستگی به شرایط پرونده و سابقه کیفری متهم و نظرقاضی دارد