مشاوره حقوقی رایگان - وکالت نامه

با عرض سلام و صبح بخیر امیدوارم روزی سرشار از انرژی را آغاز کنید.
پدر من 10 سال پیش به برادر بزرگترم وکالت تام داد. الان سه یا چهار سال است که حافظش را از دست داده است. آیا تو این مدت که پدرم مشکل پیدا کرده، هر نقل و انتقالی که برادرم انجام داده درست است یا نه؟ آیا این وکالت نامه هنوز ارزش دارد یا ندارد؟ با تشکر فراوان از شما.

پاسخ ها :

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام...اگر واقعا پدرتون محجور شده باشد وکالت هم وفق ماده 954 قانون مدنی منفسخ شده و انتقالات هم مشکل دار است اما بدوا باید حجر پدر را اثبات کنید...