مشاوره حقوقی رایگان - اعتبار وکالت نامه در صورت محجوریت موکل

آیا یک وکیل میتواند همزمان با نوشتن و امضا کردن یک وکالت نامه وکالت دو نفر که پدر و پسر هستند، را داشته باشد؟
این وکیل یک دادخواست نوشته و پرونده در دادگاه تشکیل داده و نام پدر را به عنوان خواهان نوشته و نام پسر و یک نفر دیگر را به عنوان خوانده ها نوشته و طرح دعوی کرده است .
پدر سالم است اما پسر در اثر حوادث فکری مجنون شده و کمیسیون پزشکی قانونی رای داده که از 5 ماه پیش محجور شده است.
پدر یک وکالت نامه مربوط به 3 سال پیش از پسرش دارد و با این وکالت نامه میخواهد صاحب زمین پسرش بشود. آیا وکالت نامه باطل است یا اعتبار دارد؟
با توجه به گفته های فوق آیا میشود تقاضای رد دادخواست نمود؟

پاسخ ها :

محمد ابراهیمی فیزیک

محمد ابراهیمی فیزیک :

پدر ولایت دارد و مشکلی ندارد