مشاوره حقوقی رایگان - بیمه بیکاری

سلام. من 6 سال تو یک شرکتی دارم کار میکنم. حدودا 6 ماه قبل اسم شرکت برای گرفتن وام و ... تغییر کرد و این باعث شد تا از شش ماه قبل به این طرف بیمه ما از طرف شرکت با نام جدید رد بشه. الان برای گرفتن بیمه بیکاری اقدام کردم میگن باید حداقل یکسال تو اخرین شرکتی که کار کرده بودی بگذره !!!!!!!! در حالیکه اصلا من به شرکت دیگه ای نرفتم فقط اسم شرکت ما تغییر کرده .... لطفا لطفا راهنمایی کنید چه باید بکنم ... اگه میشه به ایمیل ارسال کنید. مرسی

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با اساسنامه و آگهی اخرین تغییرات مربوط به شرکت به بیمه مراجعه کنید