مشاوره حقوقی رایگان - سامانه ثنا

سلام علیکم بنده ساکن بجنورد هستم حسابی دارم در بانک ملی که زیاد با آن کار نمی کردم و پیامکش هم فعال نبود توسط فردی هک شده بود و از حسابهای افراد دیگر به حساب من پول واریز می شد و از حساب من کارهای مختلف مانند خرید اینترنتی ، شارژ و انتقال به حسابهای دیگران و .... انجام می شد فردی که در ارومیه ساکن است و پولش به حساب من آمده بود شکایت کرده است چون حساب مال من است بنده متهمم و حسابم مسدود شده است من هم از اینجا شکایت نمودم و معلوم شده است که فرد اصلی در قم است و بنده تقصیری نداشته ام و من در 99/2/6 تمامی مدارک شکایتم را به شعبه ارومیه فرستادم از طریق دفاتر خدمات قضایی بعد پیامکی آمد که پرونده شکایت از من به قم نیابت شده است و چند روز قبل نیابت را جواب داده اند و به همان شعبه برگشته است در این بین هر زمان که من به سامانه ثنا قسمت اطلاع رسانی افراد حقیقی رجوع می کردم روند کار پرونده را می دیدم چند روز قبل پیامک آمد که شکایت من هم به همان شعبه ارجاع شده است از دیروز که به سامانه رجوع می کنم می گوید که به دستور شعبه اطلاع رسانی از سامانه متوقف شده است در بازدیدهای قبلی می گفت که 99/4/31 وقت نظارت دارد سوال : 1- علت اینکه شعبه اطلاع رسانی را متوقف نموده است چیست ؟ چون بالاخره من یه طرف پرونده هستم ؟ 2- آیا زمان رسیدگی را عوض می کنند ؟ 3- اگر نیاز به حضور فیزیکی من باشد با توجه به دوری مسافت آیا به من ابلاغ می شود ؟ اگر حکمی صادر شود با توجه به اینکه اطلاع رسانی متوقف شده است چگونه به من ابلاغ می شود ؟

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

شما می توانید وکیل بگیرید و موضوعات اعلامی از سوی شما مرتبط با موضوع پرونده نیست