مشاوره حقوقی رایگان - سلب آسایش توسط همسایه

سلام و احترام حضور شما
در طبقه ی زیرین آپارتمان ما زنی با دخترش زندگی میکنه که‌ متاسفانه خیلی حالت عصبی و تهاجمی داره و از روز اولی که همسایه ی ما شد به بهانه های مختلف در خونه ی ما میومد و اعتراض میکرد. با اینکه من به حق همسایه واقفم و مقیدم ؛ به صداهای عادی که در آپارتمان خواسته و ناخواسته وجود داره اعتراض میکرد؛ مثلا اینکه چرا شب صدای آب از دستشویی میاد یا اینکه چیزی از دست بچه ی کوچیک من میفته شروع میکنه به کوبیدن به دیوارها. کارش بالا گرفته و توهین میکنه که اس ام ‌اس توهینش رو من دارم .
به تازگی یه روز وقتی پلیس خبر کرد که بچه های اینا تو خونه دویدن. مثلا میخواد شکایت کنه .
واقعا به تنگ اومدم و عصبی شدم . این ادم عصبی که با همه هم برخورد تند داره و بی ادبه . به ما میگه بی فرهنگ و توهینهای دیگه ، واقعا نمیدونم چکار میشه کرد. آیا کاری هست که نتیجه بخش باشه ؟ اینم بگم ‌مدارا باهاش فایده نداره چون در جواب احترامی که بهش گذاشتم بی احترامی کرد و کینه داره. اونم معلوم نیست چرا. بیشتر به نظر ناراحتی های روحی و عصبی و عقده هاش هست اما باعث آزار ما شده. بخصوص که پلیس میاره و ....