مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت قسط مهريه

من 15 تيرماه 99 بايد يه سكه ميدادم يعنی سررسيد قسط سكه بود، از اونجاييكه سكه گرون شد، درخواست اعسار قسط رو خردادماه 99 از طريق دفتر قضايی به دادگاه خانواده ارسال كردم، 22 تيرماه 99 وقت دادگاه بود كه پريروز تشكيل شد و منتظر رای دادگاه هستم، حالا سوالم اين هست كه آيا بايد سكه 15 تيرماه رو بدم؟ يا اينكه چون درخواست اعسار رو جلوتر زدم اعلام كردم كه معسر هستم و توان پرداخت ندارم، ديگه نيازی به پرداخت نيست و طبق حكم جديد دادگاه بايد عمل كنم؟ ارادتمند

پاسخ ها :

پرداخت قسط سکه مهریه تعدیل مهریه کاهش اقساط مهریه سکه مهریه مهریه