مشاوره حقوقی رایگان - درخواست ثمن از وکیل بلاعزل

سلام و وقت بخیر. من سال 71 وکالت بلاعزل به شوهرم دادم. چند سال بعد شوهرم ملک منو فروخت و بنام خودش ملک دیگه ای خرید. من چه مطالبه ای رو میتونم داشته باشم ؟
با توجه به ماده 668 قانون مدنی (وکیل باید حساب مدت وکالت خود را به موکل بدهد و آنچه را که به جای او دریافت کرده است به او رد کند.)
1. ایا فقط امکان مطالبه ثمن معامله وجود داره ؟
2. من میتونم رو ملک فعلی که بنام اوست ادعایی داشته باشم یا ارزش روز ملک قبلی خودم رو خواستار بشم ؟
3. ثمن معامله به قیمت روز حساب میشه؟ اگر پاسخ مثبته آیا با شاخص تورم بانک مرکزی محاسبه میشه (که مبلغ فوق العاده ناچیزی در مقایسه با ارزش امروز ملک ، چه ملک قبلی خودم و چه ملک فعلی ایشون خواهد بود) ؟
4. ایا با توجه به ماده 666 : "هر گاه از تقصیر وکیل خسارتی به موکل متوجه شود که عرفاً وکیل مسبب آن محسوب میگردد مسئول خواهد بود." نمیشه خسارات مازادی رو طلب کرد ؟

پاسخ ها :

درخواست ثمن از وکیل بلاعزل وکالت بلاعزل به شوهر فروش ملک توسط شوهر ثمن معامله وکالت بلاعزل خسارت