مشاوره حقوقی رایگان - درخواست اضافه کاری،شب کاری و تعطیل کاری از کارفرما

با عرض سلام و خسته نباشید، بنده از سال 1384 تا سال 1391 بصورت مستمر بدون هیچگونه تعطیلی جمعه و تعطیلات رسمی از ساعت 17 عصر تا 7 صبح بصورت تک شیفت (مجموع روزانه کارکرد 14 ساعت میباشد) با شغل نگهبانی مشغول به فعالیت بوده است و همچنین از طرف شرکت سیستم حضور و غیاب جهت ورود و خروج پرسنل تهیه شده بود و برای همه پرسنل از طرف شرکت کارت صادر شده جهت ورود و خروج، همگی موظف به استفاده از آن بوده اند و تمامی پرداختی های شرکت با آن انجام میشد. بنده بعد از شکایت از کارفرما در هئیت تشخیص و بعد در حل اختلاف رد شکایت شده است. * برای سال 84 فقط 120 ساعت ماهانه فقط فقط بعنوان اضافه کار واریزی داشته و برای مابقی 113 ساعت ماهانه (یعنی 233 منهای 120 ساعت) هیچگونه پرداختی انجام نشده است و همچنین در این سال هیچگونه پرداختی از بابت اضافه کاری،شب کاری،تعطیل کاری و جمعه کاری در ایام نشده است. * برای سال 85 فقط 140 ساعت ماهانه فقط فقط بعنوان اضافه کار واریزی داشته و برای مابقی 93 ساعت ماهانه (یعنی 233 منهای 140 ساعت) هیچگونه پرداختی انجام نشده است و همچنین در این سال هیچگونه پرداختی از بابت اضافه کاری،شب کاری،تعطیل کاری و جمعه کاری در ایام نشده است. * برای سالهای 86 تا 91 فقط 140 ساعت ماهانه جمعا بعنوان اضافه کاری و تعطیل کاری واریزی داشته و هیچگونه شفافیتی در این زمینه در پرداختی شرکت وجود ندارد و برای مابقی 93 ساعت ماهانه (یعنی 233 منهای 140 ساعت) هیچگونه پرداختی انجام نشده است و همچنین در این سال هیچگونه پرداختی از بابت اضافه کاری،شب کاری،تعطیل کاری و جمعه کاری در ایام نشده است. البته بنده قرار داد کاری تمام سالها و تعدادی از فیش های حقوقی رو به هئیت های مربوطه ارائه دادم ولی در رای صادره اعلام شده است که مدارک و مستندات ارائه نشده فقط رابطه کارگری و کارفرمایی مورد تایید هست. اگر امکان باشد بنده را در موارد زیر راهنمایی بفرمایید: 1- با ارائه برگه انجام تسویه حساب کامل و قطعی از طرف شرکت ما چطوری میتوانیم اثبات کنیم که این تسویه مربوط به اضافه کاری،شب کاری و تعطیل کاری مربوط نمی شود. ( البته تمام پرداختی شرکت به حساب بانکی واریز می شده است) 2- متاسفانه بنده بعدا فهمیدم که میتوانیم با تقبل هزینه درخواست کارشناس تحقیق اداره کار از محل کار و سیستم حضور و غیاب بدم الان رای صادر شده و در برگه اعلامی ذکر کرده اند که ما بدلیل عدم ارائه مدارک و مستندات دال بر اثبات خواسته ما رد شده است این مورد رو چطوری من میتونم در دیوان عدالت اداری درخواست و اثبات کنم.( ساعت کاری بنده از 17 عصر تا 7 صبح بصورت مستمر و بدون هیچگونه تعطیلی رسمی از سال 84 تا 91 میباشد که برای حضور و غیاب از طرف شرکت کارت ورود و خروج تعبیه شده بود و همه ملزم به استفاده از ان بودن ولی شرکت ورود و خروج بنده را به هیات ارائه نکرد و اعلام میکند که مدارکی در دسترس ندارد ) 3-ایا با ارائه استشهادکاری و امضاء همکاران در ان زمان میتوان اثبات کرد که بنده از 17 عصر تا 7صبح مشغول بکار در ان شرکت بوده ام 4- در رای صادره عنوان شده با امعان نظر به گزارش تحقیق مثبوت بشماره 2028 مورخ 97/01/27 یعنی مامور تحقیق این رو گزارش داده در حالی که ما درخواست ندادیم. سپاس از راهنمایی تون امیدوارم همیشه سلامت باشید

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.1-با تسویه حساب هیچ 2- نیازی به دیوان نیست شما می توانید دوباره ولی با ارائه مدارک جدیددر اداره کار شکایت کنید.شما می توانستید به گزارش تحقیق اعتراض وتقاضای گزارش جدید کنید که نکردیدوعلی ایحال پاسخ دو.یاالله