مشاوره حقوقی رایگان - خسارت به ملک تصرف شده

سلام، با توجه به رای دادگاه، ملک من که در تصرف بود بعد از 5 سال به من برگشت. خونه کلی خسارت داشت. بدون پکیج، رادیاتور، کولر، لامپ، پرده و ... حتی دیوار یه واحد با توجه به نشت آب تقریبا ریخته بود و حتی پول آب و برق و تلفن و گاز هم من سال 97 پرداخت کردم. موقع تحویل خونه با کارشناس رفتیم و کامل همه چیز رو نوشت. متاسفانه برای خسارت که شکایت کردم کارشناسی کم نوشت و فقط 18میلیون از 42 میلیون خرجی که سال 97 کردم، نوشت. دادگاه حکم داد 18میلیون. در تجدید نظر چون کسی که خونه رو باید به ما میداد اول به کس دیگه داده بود در صورتی که باید به ما تحویل میداد. قاضی تجدید نظر گفتش باید باز شکایت کنیم و تجدید نظر ردش کرد.
حالا طرف به من میگه بیا 17میلیون بگیر شکایت نکن به نظر شما 17 الان بگیرم یا باز شکایت کنم مجدد کارشناسی بشه قیمت بالاتر میشه؟ و این که تاخیر تادیه از کی محاسبه میشه از تاریخ 11/97 که شکایت کردم و رد شده یا از تاریخ شکایت جدید؟
من مطمئنم اگه باز کارشناسی بشه مبلغ خیلی بیشتر مثلا 30 یا 40 میلیون میشه؛ آیا دادگاه کارشناسی جدید رو قبول میکنه؟ یا قبلی که 18 میلیون نوشته بود و اشتباه کردیم اعتراض نکردیم؟