مشاوره حقوقی رایگان - تصادف با ماشین

با سلام. در مورد تصادف با ماشین، رای دادگاه این بود شهریور 98 تصادف روی داده. میخام ببینم چقد میشه با احتساب نرخ دیه سال98:
از حیث جنبه خصوصی به پرداخت چهار سی ام دیه کامل بابت خرد شدن استخوان پای راست و 7 درصد دیه کامل بابت اسیب نسوج نرم و محدودیت حرکتی در مفصل و لنگیدی پای راست و 2 درصد دیه کامل بابت کوبیدگی و اسیب نسوج نرم کمر و 1و نیم درصد اختلالات انعقادی در ساق پای راست و 2 درصد دیه کامل جراحات دامیه پشت سر و 1 درصد دیه کامل بابت جراحت دامیه روی ساق پای چپ.

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

این موضوع در تخصص اجرای احکام کیفری ست