مشاوره حقوقی رایگان - اجاره ملک مسکونی به مدرسه

خانه ای ویلایی را جهت استفاده بعنوان پیش دبستان و دبستان خصوصی یا غیر دولتی اجاره داده ام. مستاجر مجوزات لازم را از اداره اموزش و پرورش، اخذ نموده است.
1- آیا مالک مرتکب خلافی نشده است؟
2- آیا مالک پس از چندین سال که ملک را به همین شخص و همین صنف اجاره داده است، می تواند از مستاجر سلب اختیار و قرارداد جدید منعقد نکند و خانه را از او پس بگیرد؟
3- آیا پس از چند سال که کاربری ملک تجاری بوده، پس از تخلیه ملک، مالک می تواند ملک را براحتی بفروشد و یا می تواند مجوزات ساخت و ساز از شهرداری دریافت و خانه ویلایی خود را به یک مجتمع آپارتمانی مسکونی تبدیل کند؟

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.1-با اتمام مدت اجاره,مالک می تواند درخواست تخلیه فوری را به مرجع ذی صلاح تقدیم وظرف یک هفته تخلیه رابگیرد-2-ساخت سازراباتوجه به نوع کاربری انجام دهد.