مشاوره حقوقی رایگان - اجاره بها

با سلام ودعای خیر
بنده یک واحد آپارتمان دریک مجتمع را به شخصی از مهر 96 اجاره داده ام که مدت اجاره 10 ماه وتا پایان تیرماه 97 می باشد با ودیعه 4 میلیون و ماهیانه 550 هزار تومان کرایه ، ایشان فقط مهر وآبان کرایه پرداخت نمودند آن هم ناقص ، از آذر تا کنون یعنی 7 ماه کرایه پرداخت نکرده اند ، شارژ مجتمع ، آب ، برق و گاز نیز پرداخت نکرده اند ، از 4 یا 5 ماه پیش تا کنون درخواست این هزینه ها را از ایشان نموده ام با بهانه ها ی مختلف وهمه به دروغ از پرداخت کرایه و هزینه های دیگر امتناع می ورزند وچندین بار گفتند که من خانه ای دیگر را کرایه کرده ام و2 تا 3 رو ز دیگر خانه شما را تخلیه می کنم ولی تا کنون فقط قصد اذیت داشته ومشاور املا ک که قراداد تنظیم نموده کاملا اطلاع دارند . در قرارداد برای رفع مشکلات تعیین داور قید شده است. درضمن یک برگ سفته به مبلغ 10 میلیون تومان با امضا مستاجر جهت تخلیه در دست بنده می باشد با توجه به اینکه تا آخر تیر ماه یعنی 1 ماه دیگر از زمان قرداد باقی مانده

1- چگونه می توانم کرایه های عقب افتاده رامطالبه ودریافت نمایم؟
2- آیا می توانم درخواست تخلیه نمایم ؟
3- اقامه دعوا در کجا باید انجام گیرد؟
4-آیا عدم پرداخت کرایه باعث می شود که من تقاضای خسارت عدم پرداخت کرایه نمایم؟
5-آیا علاوه بر کرایه می توان خسارت دیر کرد یا عدم پرداخت را دریافت نمود؟
6-با توجه به اینکه فقط 1 ماه از زمان قرارداد باقی مانده امکا ن تحقق خواسته های بالا وجود دارد؟
7-با توجه به سفته ای که در اختیار دارم چه استفاده ای از آن دارم؟
8-آیا تعیین وکیل بهتر است وحدودا چقدر وقت وهزینه صرف خواهد شد؟

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام سوالات متعدد است با وکیل مشورت فرمایید