مشاوره حقوقی رایگان - تصادف عمدی و ضرب جرح

سلام بنده با شخص در خیابان بحثم شد ، ایشون و همسرش به بنده فوش دادند ، بنده از در حالی که کنترل اعصاب نداشتم و ترس از هجوم انها به ماشین و وارد کردن خسارت به ماشین فرار کردم و حین فرار ماشین به زن اون فرد برخورد کرد ولی چیزی نشد و فقط پا او متورم شده، ایشان از بنده شاکی شدند که تصادف عمدی بوده و با در نظر گرفتن دوربین مداربسته میخواستم ببینم که حکم چی می شود؟

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

در این خصوص وکیل بگیرید

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

بستگی به مدارک و مستندات دارد اما شما تاکید کنید عمدی نبوده است تا نهایتا به دیه محکوم شوید