مشاوره حقوقی رایگان - حق تنصیف اموال

با سلام زنی شوهرش چند ساله فوت کرده توی عقدنامه نوشته شده حق تنصیف اموال که نصف اموال بدست اومده بعد ازدواج مال زنه در صورت طلاق
علت مرگ تصادف بوده و دیه قراره تعلق بگیره ایا زن میتونه از این حق استفاده کنه و کارایی داره
در صورتی که وراث دیگه برای وسایل توی خونه شکایت کنند موضوع به چه صورتی میشه
و ایا زن میتونه بجز سهم الارث خودش از حق تنصیف و همینطور مهریه همزمان استفاده کنه؟
ممنون میشم پاسخ کامل بدید ممنون
در ضمن این متن عقدنامه هست که براتون مینویسم

شرایط ضمن عقد یا عقد خارج لازم
الف.ضمن عقدنکاح/خارج لازم زوجه شرط نموده هرگاه طلاق بنا به درخواست زوجه نباشد و طبق تشخیص دادگاه تقاضای طلاق ناشی از تخلف زن از وظایف همسری یا سو اخلاق و رفتار وی نبوده زوج موظف است تا نصف دارایی موجود خودرا که در ایام زناشویی با او بدست اورده یا معادل انرا طبق نظر دادگاه بلاعوض به زوجه منتقل کند
ب.ضمن عقد نکاح/خارج لازم زوج به زوجه وکالت بلاعزل با حق توکیل غیر داد که در موارد مشروحه زیر بار رجوع به دادگاه و اخذ مجوز به دادکاه پس از انتخاب نوع طلاق خود را مطلقه نماید و نیز به زوجه وکالت بلاعزل با حق توکیل غیر داد تا درصورت بذل از طرف او قبول نماید
و اینکه فرضا اگه زن با مهریه دیه رو توقیف کنه و وراث دیگه شکایت کنند برای لوازم داخل منزل یعنی اسباب و اساسیه اونوقت چی میتونه بگه نصفش طبق شرط بالا مال خودشه و سهم الارث خودش رو هم باز میبره یا خیر؟

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

مهریه و سهم الارث دو مقوله جدا هستند و هر دو را می توان گرفت