مشاوره حقوقی رایگان - نحوه تسهیم هزینه آسفالت خیابان بین مالکین

با سلام
اگر همسایه ها تصمیم بر آسفالت خیابان با هزینه خودشان داشته باشند نحوه تسهیم آن بین مالکین از نظر قانونی به چه شکل باید باشد ؟
مثلا آیا بر اساس متراژ زمین یا بر آن است یا صرفا هر مالک بیاد عدد ثابتی بپردازد ؟ اگر یک خانه ویلایی باشد و یک آپارتمان 10 واحدی به چه صورت باید محاسبه کرد ؟
اختلاف نظر به این دلیل بروز کرده است که صاحب خانه ویلایی مصر است باید هزینه کل بر تعداد مالکین بدون توجه به زیر بنای ملک مورد تصرفشان محاسبه شود .
با تشکر از شما

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

نمی توان کسی را اجبار کرد