مشاوره حقوقی رایگان - تمدید گواهینامه برای معافین

سلام، بنده معاف اعصاب و روانم در سال 82. در سال 97 بعد حضور در کمیسیون به من گواهینامه دو ساله دادن. الان دو سال تموم شده و به خاطر شیوع بیماری کرونا به روستا مهاجرت کردم. که از بیماری دور باشم. الان به خاطر همین بیماری فعلا نرفتم تمدید کنم. میخواستم بدونم واسه تمدید گواهینامه باز هم باید برم کمیسیون؟ تو این دو ساله هیچ گونه تصادف و جریمه ای هم نداشتم.

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام دوست عزیز سوال شما اداری است و جنبه حقوقی ندارد از ادارات مربوطه سوال بفرمایید.