مشاوره حقوقی رایگان - استرداد خودرو

با سلام
ببخشید چند سال پیش خودرو خودم را برای مدتی به برادر شوهرم قرض دادیم که استفاده کنه و چند ماه بعد برگردونه ایشون ماشین رو برنگردوند و چند سال هم گذشته بارها گفتیم که ماشین رو برگردونه اما ایشون امتناع کرد و پدرشون هم واسطه شد که گفت شما دو تا ماشین دارید اما برادرت ماشین نداره بزار فعلا استفاده کنه و بخاطر اینکه برادر شوهرم بود من شکایت نکردم اما الان میخوام ماشینم رو توقیف کنم و برش گردونم اما نمیدونم باید چه شکایتی انجام بدم من فقط ماشینم رو میخوام واسه همین نمیخوام شکایت خیانت در امانت انجام بدم که براش عواقب داشته باشه راهی هست که خودرو رو توقیف کنم و خودم برای دریافتش برم؟؟

پاسخ ها :

یک وکیل

داد خواست استر داد خودرو به مشخصات ......
و دستور موقت به عدم استفاده و انتقال خسارات اجرت المثل استفاده از تاريخ امنتاع از استرداد ماشين