مشاوره حقوقی رایگان - فحاشی ناموسی- هل دادن-تهدید

با عرض سلام و خسته نباشید. بنده با خودروی خانمی در محوطه مجتمع تصادف کردم ایشان 4نفر را که هیچ نسبتی با خانم نداشتند تحریک کرده که هزینه خسارت را از بنده دریافت کنند(این موضوع را نمیتوانم ثابت کنم ولی غیر از این نمیتواند باشد) این 4نفر بنده و همسرم و دخترم را در معبری که در دید دوربین های ساختمانهای اطراف نبود به دام انداخته و ما را دوره کرده با فحاشی های ناموسی بسیار زشت و رکیک نسبت به بنده و همسرم بنده را اجبار به پرداخت 2میلیون پول نقد کردند. گفتم ندارم شکایت کنید هرچی قانون بگه قبول میکنم. ایشان تا شب زمان تعیین کردند تا پول را بدهم و بنده را هل دادند و تهدید ناموسی کردند. دخترم 7 سال دارد و خیلی ترسیده بود. شهودی بودند که این اتفاق را از دور دیدند(که ما را دور کرده و هل دادند) و شهادت هم دادند ولی در مورد فحاشی و تهدید بعلت زیاد بودن فاصله چیزی نشنیدند. آیا راهی برای اثبات تهدید و فحاشی وجود دارد؟ایا راهی برای اثبات معاونت خانم در تحریک افراد وجود دارد؟ از پاسخگویی شما کمال تشکر را دارم.

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام راهی به غیر از شهادت شهود و تحقیقات و بازجویی پلیس به نظر نمی رسد در نهایت به سوگند نیز می توانید متوسل شوید از خانم هم به عنوان معاونت در جرم های یاد شده شکایت کنید قانون و دادستان در مقام مدعی العموم حامی شماست موفق باشید

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،صرف شکایت فحاشی کافی نیست،بلکه کلماتی که عنوان فحش است بایدمصداق داشته باشد.موفق باشید