مشاوره حقوقی رایگان - آپارتمان

بنده نماینده آپارتمان 4 واحده هستم که صورتجلسه هم نشده . آپارتمان اسفند 96 پایان کار دارد. چند روز پیش سنگ 2 سانتی که بنا به تاکید سازنده روی لامپ رشته ای نصب شده بود ، افتاده و باعث خسارت به خودرو پدر یکی از مالکین آپارتمان شده است. جبران خسارت باید چگونه باشد؟ در حالیکه ساختمان بیمه ندارد.

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

از سازنده شکایت کنید طبق استاندارد ها سنگ های نمای ساختمان باید مهار شده باشند