مشاوره حقوقی رایگان - از کار افتادگی بیماری لوپوس (بیماری حاد خود ایمنی) و واسکولیت

با عرض سلام. بنده 31 سالمه و دیپلم ردی هستم و 16 ساله دچار بیماری لوپوس سیستمیک شدم. 5سال پیش به دلیل واسکولیت انگشت کنار شصت پای راستمو از دست دادم و قطع کردم. الان وارفارین. پردنیزولون. هیدروکسی کلروکویین. آملودیپین. آزارام مصرف میکنم و تا آخر عمر باید این داروهارو استفاده کنم. از خدمت سربازی معاف شدم بخاطر بیماریم. و الان نزدیک به ده سال هست که بیمه تامین اجتماعی دارم مشغول کار در چاپ و صحافی هستم. با توجه به بیماری که دارم و وسکولیت و لوپوس سیستمیک (بیماری حاد خود ایمنی) امکان گرفتن بیمه از کار افتادگی برایم هست؟ با توجه به صحبت های پزشکم که از هر گونه فشار و ایستادن زیاد باید اجتناب کرد. تمام مدارک پزشکی این چند سال و دارم. ممنون میشم راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

تشخیص از کار افتادگی امری پزشکی بوده و در صلاحیت کمیسیون های تخصصی بیمه است. تقاضای از کار افتادگی خود را به بیمه ارایه نمایید.