مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن پول از نمایشگاه

سلام من 19خرداد 1.5میلیون برای خرید خودرو پول دادم بیست و دو خرداد 1.5میلیون دیگر دادم قرار بود نمایشگاه دار موتور ماشین را تعمیر کند الان تعمیر کرده پول مکانیک را نمی دهد تا من ماشین را تحویل بگیرم من ماشین را اقساطی خریدم 7میلیون می گفت یک میلیون روی چک ها اومده من پنج فقره چک هرکدام 1میلیون دادم الان مدارک ماشین دست من هست قولنامه هم دارم چند روز که ماشین رو همینطور مانده الان من میتونم پول و چکهایم را از فروشنده بگیرم ماشین مال نمایشگاه دار هست چند روز من را معطل کرده است. با تشکر

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام می توانید دادخواست الزام به تحویل مبیع و انجام تعهدات بدهید و اگر متحمل خساراتی شده اید بانظر کارشناسی مطالبه نمایید موفق باشید