مشاوره حقوقی رایگان - سلام خوبی نسق زارع کشاورز از عموم چه جوری میشه گرفت

سلام خوبی نسق زارع کشاورز از عموم چه جوری میشه گرفت سند مالکیت زمین کشاورزی اون موقع که اصلاحات ارضی اومد پدرمون سرباز بود سند مالکیت زمین زارع کشاورزی را به نام عمویمون تنظیم کردن زمان که اصلاحات ارضی اومد پدرمون سرباز بود سند نسق یا اعیانی و اراضی به نام عمویمون تنظیم کردن پدرمون برادر بزرگش بود؟ سال 1350 رو روستایمون در حضور ریش سفیدان روستای ... بین 3برادر تقسیم نامه ای نوشته شده است که این 3 برادر هستن ولی سند مالکیت زمین زارع کشاورزی را به نام عمویمون تنظیم کردن، از ارباب خریدن، هر کسی حق خودش بدهد الان 40سال هست که هیچ وقت ما از عمویم روز خوبی ندیدم حالا ارث پدر ما را از چجوری میشه گرفت ممنونم بهم 40 سال هست که این وارث را از سند محروم کرده حق وراثت را 40 سال هست که میخورن آیا ما سهم ارث پدر از نسق زارع کشاورز از عمویم راه حلی بگید من چیکار کنم ؟ ممنون

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

به نظر می رسد با توجه به سند تقسیم نامه می توانید برای اثبات مالکیت خود اقدام نمایید اما لازم است که مدارک بررسی شود